Etusivu   »   Portfolio

Fisketorpet

Ahvenanmaalla sijaitsevan lomakylän kotisivut. Kuvat on pääosin minun ottamiani. Sivuilla oleva varausjärjestelmä on on myös minun suunnittelema.

5/5

Kaunispään Huippu

Inarin Saariselällä sijaitsevan ravintolan ja matkamuistomyymälän kotisivut. Kuvat on pääosin minun ottamiani. Ensimmäinen kohde missä käytin 360-kuvia.

5/5

Webmestari Finland

Helppoa ja käyttäjäystävällistä kotisivukonetta tarjoavan Webmestarin kotisivut. Tilausjärjestelmä ja asiakassivut sekä ohjeosiossa näkyvät videot ovat myös tekemiäni.

5/5

Turun Journalistiyhdistys

Turun Journalistiliiton kotisivut. Ulkoasussa on haettu sanomalehtimäisyyttä. Sivuston tarkoituksena on palvella TJY:n jäseniä.

5/5

Lahden Puutarhaseura

Lahden puutarhaseuran sivut. Sivusto on toteutettu Webmestari -kotisivukoneella. Tekstit ja kuvat ovat tulleet asiakkaalta.

5/5

Pitopalvelu Ruokaräätäli

Pitopalvelu Ruokaräätälin kotisivut. Sivusto on toteutettu Webmestari -kotisivukoneella. Tekstit ja kuvat ovat tulleet asiakkaalta.

5/5

Tässä on vasta osa kaikista töistäni.

Kuulin sanan internet ensimmäisen kerran vuonna 1994 ja samana vuonna olin tehnyt jo ensimmäiset kokeelliset kotisivut itselleni. Vuotta myöhemmin taidot olivat kehittyneet jo sen verran, että uskaltauduin tekemään ensimmäiset kaupalliset kotisivut eräälle paikallisradiolle. Siitä eteenpäin olen suunnitellut ja toteuttanut vuosikymmenien aikana noin sata erilaista kotisivukokonaisuutta.